Kadem Mete’den AK Parti Muğla İl Başkanlığına ziyaret
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, MHP Muğla İl Başkanı Emrah Oltulu’yu İl Başkanlığı binasında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Muğla’ya yönelik çalışmalar ve yapılması gereken ortak faaliyetler değerlendirildi.
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, MHP Muğla İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Emrah Oltulu ile bir araya geldi. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen görüşmede, Muğla genelinde sürdürülen çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Mete ve Oltulu, kente yönelik hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine dikkat çekti.
Ziyaretin ardından MHP Muğla İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Milletvekili Kadem Mete’ye nazik ziyareti ve samimi sohbeti dolayısıyla teşekkür edildi.





