Yeni Parti Ortaca İlçe Başkan Adayı Umut Sivas’tan Ahmet Aras’a Ziyaret

Yeni Parti Ortaca İlçe Başkan Adayı Umut Sivas, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti. Görüşmede Ortaca’nın geleceği, sosyal belediyecilik çalışmaları ve ilçe halkının yaşamına katkı sağlayacak projeler ele alındı.

Yeni Parti Ortaca İlçe Başkan Adayı Umut Sivas, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, Ortaca ve Muğla’nın geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

KUZUGÖBEĞİ MANTARI ARTIK COĞRAFİ İŞARETLİ
KUZUGÖBEĞİ MANTARI ARTIK COĞRAFİ İŞARETLİ
İçeriği Görüntüle

Görüşmenin ardından açıklama yapan Sivas; işçiler, emekçiler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerinin hayatına doğrudan dokunacak projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

“Ortaca için omuz omuza çalışacağız”

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Ortaca Belediyesinin tüm kadrolarıyla iş birliği içerisinde çalışmasının önemine dikkat çeken Umut Sivas, ilçede aile ekonomisine katkı sağlayacak ve vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin artırılmasını hedeflediklerini ifade etti.

Sivas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Büyükşehir Belediyemizin ve Ortaca Belediyemizin bütün kadrolarıyla; işçilerimizin, emekçilerimizin, gençlerimizin ve kadınlarımızın hayatına dokunacak, aile ekonomilerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için gece gündüz, omuz omuza çalışacağız.”

Sosyal belediyecilik vurgusu

Halkın ihtiyaçlarını önceleyen bir yerel yönetim anlayışının güçlendirilmesi gerektiğini kaydeden Sivas, sosyal belediyeciliğin Ortaca’nın her mahallesine ve toplumun bütün kesimlerine ulaştırılması için kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

Ortaca’ya kazandırılması planlanan hizmetlerin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Ortaca Belediye Başkanı ile koordinasyon içerisinde yürütüleceğini belirten Sivas, “Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran ve sosyal belediyeciliği her alanda büyüten hizmetleri ilçemize kazandırmak için kararlılıkla çalışacağız” dedi.