Bodrum Boat Show İkinci Kez Kapılarını Açtı: Aras’tan Çevreci Denizcilik Vurgusu
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2. Bodrum Boat Show’un açılışına katıldı. Aras, Bodrum’un denizcilik alanındaki üretim birikimine dikkat çekerek sektörün gelişiminde sürdürülebilir üretimin ve çevreci teknolojilerin öncelikli olması gerektiğini belirtti.
Bodrum’un denizcilik kültürünü ve üretim gücünü sektör temsilcileriyle buluşturan 2. Bodrum Boat Show’un açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, organizasyona ilişkin değerlendirmelerini sosyal medya hesabından paylaştı.
Bodrum’un geleneksel gulet yapımından modern yat teknolojilerine uzanan güçlü bir birikime sahip olduğunu vurgulayan Aras, ilçenin uluslararası denizcilik dünyasındaki konumunu daha da güçlendireceğine inandığını ifade etti.
“Denizlerimizi korumak önceliğimiz”
Denizcilik sektörünün büyümesiyle çevrenin korunmasının birlikte ele alınması gerektiğine dikkat çeken Aras, “Denizcilik sektörümüzü büyütürken denizlerimizi korumayı, sürdürülebilir üretimi ve çevreci teknolojileri desteklemeyi de önceliğimiz olarak görüyoruz” dedi.
Fuarın Bodrum ekonomisine ve turizmine değer kattığını belirten Aras, organizasyonda emeği geçen İMEAK Deniz Ticaret Odasına, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye ve tüm paydaşlara teşekkür etti.
Aras, paylaşımını fuarın Bodrum ve denizcilik sektörü için hayırlı olması dileğiyle tamamladı.




